Zařazujeme nově také plakáty "na šířku"

V nabídce našeho e-shopu jsme se dlouho drželi formátu "na výšku", lehce se tak plakáty k sobě kombinují a vzniklé kompozice vypadají vždy skvěle. Sami jsme si však doma poměrně nedávno vytvořili stěnu, na které máme nakombinovány plakáty na výšku s plakáty na šířku a musíme přiznat, že to působí velice zajímavě, hravě a opravdu je se na co dívat. Nově tak zařazujeme do našeho portfolia také plakáty na šířku. Budete si s nimi moci vytvořit podobnou kombinaci obrazů, parádně však také fungují vedle sebe či jako samostatná dominanta stěny.

Začínáme s přírodními motivy. Do oka nám totiž padly fotografie cestovatelské norské rodinky Natalie, Ruslana a malé Daniky. Cestování je nejen jejich koníčkem, ale skutečnou životní náplní. Jejich fotografie jsou prosyceny inspirací a plné tipů na zajímavá místa. Člověk má chuť se zvednout ze židle a zažit ty nádherné lokace na vlastní kůži. Zařadit tak jejich fotografie do našeho portfolia pro nás byla zkrátka nutnost. Máme tady prvních 5 vlaštovek, ale určitě budeme postupně přidávat také další skvosty.

Navštivte s námi norská pobřeží, jezera, fjordy malebného ostrova Senja či kouzelnou rybářskou vesnici Reine. Je to nádherná podívaná a nyní si ji můžete pořídit také k vám domů.

 

133

136

137

134

135

133a

137a

134a

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz