Island, země vikingů ...

Znáte ten pocit, když stojíte na vrcholu hory, zhluboka se nadechnete a do plic nasajete čerstvý vzduch prosycen jehličnatými lesy a v zimě sněhem? A cítíte ten neuvěřitelný pocit svobody? Věřím, že na celém světě je takových míst nespočet ale postavit se na vrcholek hory na Islandu musí být pocit zcela nepopsatelný, doslova neskutečný a dechberoucí zážitek. 

My se tam ještě nedostali, ale snad se nám také někdy poštěstí a dětem ukážeme, kde žili bohové slavných vikingů a ukážeme jim tu nekonečnou islandskou zeleň, sopky a vodopády. Pak vám určitě nějaký ten článek o Islandu naším pohledem napíšeme :-)

Než k tomu ale dojde, oslovili jsme fotografa a kameramana Vadima Sherbakova, který nám poskytl svoje fotografické skvosty z jeho cest po Evropě, severních zemích a především pak z Islandu.

Vadim je nezávislý fotograf a cestovatel z 15ti letou praxí. Začínal s portréty, přírodou a panoramaty měst. Velmi záhy si však uvědomil, že jeho vášní je městská krajina, architektura a také krajinná fotografie. Island byl pak zemí, která mu pomohla zdokonalit své řemeslo a zároveň změnila směr jeho fotografické záliby v profesi.

Však posuďte sami. Níže pro vás máme malou ochutnávku z jeho fotografií, které nově nabízíme na našem eshopu. V sekci příroda jich pak nejde mnohem více. 

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz